Blogin uusista tuulista

Blogin uusista tuulista

Olen kirjoittanut draamasta peruskoulussa vuodesta 2015 lähtien. Viime syksynä muutin blogin ulkoasua ja aloitin haastatteluihin perustuvan Draama koulussa -artikkelisarjan. Sarja on päättynyt, mutta haastatteluja oli niin mukava tehdä ja niiden pohjalta artikkeleja kirjoittaa, että jatkossakin haastatteluja tulee blogissani jossain muodossa olemaan.

Kirjoitan edelleen draamasta koulun ja opetuksen näkökulmasta, kerron pedagogisesta draamasta ja sen erilaisista käyttömahdollisuuksista perusopetuksessa. Esittelen painettuja ja sähköisiä materiaaleja sekä jaan vinkkejä, joiden avulla opettajat voivat lisätä draaman käyttöä eri oppiaineiden tunneilla. Pyrin jatkossa kirjoittamaan enemmän artikkeleita myös teatteriopetuksesta sekä etsimään uusia draaman genrejä tekstien aiheiksi.

Uutena artikkelityyppinä blogiin tulevat vierailevien kirjoittajien draama- ja teatteriopetusta peruskoulun näkökulmasta tarkastelevat vieraskynä-artikkelit. Ensimmäinen vieraskynä julkaistaan vielä tällä viikolla. Lisäksi suunnitteilla on valottaa aiempaa enemmän myös draama- ja teatteriopetuksesta tehtyä tutkimusta. Tutkimustietoa käsitteleviä tekstejä varten on myös tulossa oma artikkelityyppinsä.  

Blogillani ei ole julkaisuaikataulua: julkaisen artikkeleita sitä mukaan kuin niitä valmistuu. Voit halutessasi seurata blogia ja saat ilmoituksen sähköpostiisi aina, kun uusi postaus on julkaistu. Olisi myös mukava tietää, mitä sinä ajattelet blogissa käsitellyistä asioista. Kommentit ovat tervetulleita.  

Mistä aiheista sinä haluaisit lukea?  

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s